Támogatóknak

Tisztelt Támogatónk!
„A korszerű szülészetért és nőgyógyászatért Alapítvány” célja: A szülészet, a nőgyógyászat, az újszülött gyógyászat és a klinikai genetika művelésének és fejlesztésének támogatása és elősegítése a gyógyítás, a tudomány és az oktatás területén.

Az alapítvány cél szerinti tevékenységével az alábbi közhasznú tevékenységeket látja el (közhasznú tevékenység: minden olyan tevékenység, amely a létesítő okiratban megjelölt közfeladat teljesítését közvetlenül vagy közvetve szolgálja, ezzel hozzájárulva a társadalom és az egyén közös szükségleteinek kielégítéséhez):

1.    az egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, gyógyító-, egészségügyi rehabilitációs tevékenység,
2.    tudományos tevékenység, kutatás
3.    nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés.

Az Alapítvány kiemelten támogatja a Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika gyógyító, tudományos és oktató tevékenységét. Ennek keretében segíti a Klinika betegellátáshoz szükséges műszerparkjának fejlesztését, új eszközök beszerzését, a Klinika hotelfunkciójának korszerűsítését.
Alapítványunk működéséhez  és céljai közvetlen támogatáshoz várjuk az Alapítvány számlaszámára történő adományt, a jó ÜGYEK fenntartására nélkülözhetetlen az anyagi erőforrás biztosítása.

Kedvezményezett: A korszerű szülészetért és nőgyógyászatért Alapítvány
címe: 1088 Budapest, Baross u. 27.
Adószáma:18196762-1-42
Bankszámlaszám:Magnet Bank 16200106-11575698
Bankszámlaszám: OTP 11708001-20557841

Szívesen fogadunk  minden olyan eszközt  amik a céljainkat és a cél szerinti tevékenységeinket segíti.
Lehetőség van rendszeresen  is  támogatni az Alapítványt amennyiben  van rá módja.

Szívesen bemutatjuk egyedi Partnerségi programunkat . Részletekkel vegye fel  velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségeken.

info@anokert.hu

A támogatóink által nyújtott adományokat  rendkívül nagyra értékeljük és köszönjük.