Számos ok, amiért a vízadagoló jó választás lehet

Vízadagoló jó választás

 

 A vízadagolók olyan eszközök, amelyek biztosítják a tiszta, friss víz korlátlan utánpótlását. A piacon vannak ballonos illetve hálózati vízadagolók. A vízadagoló a legjobb megoldás arra, hogy a környezetedben mindenki hozzájusson a tiszta, friss és jóízű vízhez a nap huszonnégy órájában.

És akkor jöjjön 8 ok, amiért a vízadagoló egy nagyszerű ötlet:

Környezetbarát (még a ballonos típus is), hiszen nincsenek a hulladéklerakókba vándorló műanyag palackok. A vízadagolóval pénzt takaríthat meg, mert kevesebbet költ palackos vízre vagy cukros üdítőkre továbbá arra ösztönzi az embereket, hogy még több vizet igyanak, így hidratáltak ezáltal egészségesebbek legyenek. A vízadagolók higénikusak, hiszen az ezzel foglalkozó cégeknek számos előírást be kell tartaniuk

Az irodai vízadagolók hozzájárulnak a produktivitás előmozdításához, mert kevésbé lesznek fáradtak a munkavállalók. Az automaták számos designnal kaphatók, így mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő darabot. Sokszor születnek jó ötletek az irodai vízadagolók környékén.

A legtöbb hálózati vízadagoló rendelkezik szűrővel, amely eltávolítja a baktériumokat és más szennyező anyagokat a vízből.

Ha szeretnél minél több vizet inni és rávenni a környezetedben lévőket is ugyanerre, gondold át, hogy beszerzel egyet. Kérj személyre szabott árajánlatot.

http://www.clearwater.hu/kapcsolat/