Ismeretek és tájékoztatások a szülészet-nőgyógyászat területein

Préeklampsziával kapcsolatos kérdések

A préeklampszia az egyik leggyakoribb és legsúlyosabb terhesség alatt jelentkező kórkép, mely az anya és a magzat egészségét és életét veszélyezteti...

Bővebben

Szteroid profilaxis a várandósság alatt

Mit jelent a szteroid profilaxis? Kis dózisú szteroid injekciót alkalmazunk várandósság alatt azokban az esetben, amikor a magzat megszületése a 34. terhesség hét előtt várható.

Bővebben

Amit egy nőnek az endometriózisról tudnia kell

ilyen gyakori az endometriózis? Milyen formái vannak? Az endometriózis a termékeny korú nők körülbelül 10%-át érintő betegség, amely a krónikus kismedencei fájdalomban szenvedő betegek 50-70%-ában, a fájdalmas menstruáció által súlytottak 80%-ában fordul elő.

Bővebben

Női nőgyógyászok az I.-es Női Klinikán

Az elmúlt évtizedben, mint az orvostudomány többi ága a szülészet-nőgyógyászat is sokat változott. A változásba beletartozik a szakmai szemlélet, a protokollok és a páciensek igényeinek változása is. Ezt az igényt követve a Semmelweis Egyetem I. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája...

Bővebben

Elkészült új reklámfilmünk!

Fogjunk össze és segítsünk! Kérjük hívja a 13600-as telefonszámot és üsse be a 15-ös kódot, vagy küldjön SMS-t a 13600-as telefonszámra és írja be a 15 kódot. Sok kicsi sokra megy! Hívása vagy sms-e nekünk 250 Ft-ot ér.

Bővebben

Sztárok akik hisznek bennünk!

Árpa Attila ,színész, producer, gyártásvezető, forgatókönyvíró, író, Budapest Wolves amerikaifutball-csapat alapító-elnöke és játékosa. Egy kislány édesapja.

Bővebben

KRIO Családi Őssejtbank – Tájékoztató

Tájékoztató a születéskor gyűjthető őssejtekről, felhasználási lehetőségükről, valamint a KRIO Intézet szolgáltatásairól. A KRIO Intézet Sejt- és Szövetbank Zrt. 2004 óta végzi köldökzsinórvér eredetű őssejtek...

Bővebben

A leggyakoribb nőgyógyászati fertőzések

Nőgyógyászati fertőzések diagnosztikájában alkalmazott vizsgálatok közül a lactobacillus flóra megítélésére mind vizsgálóasztal melletti módszer, mind a mikroszkópos vizsgálat hozzáférhető.

Bővebben

BOIRON – homeopátiával az édesanyákért

A várandósság, a szülés és a gyermekágyas időszak alatt előtérbe kerülnek a szelíd, alternatív terápiás megoldások.

Bővebben

Jónak lenni jó!

Adakozni, tenni valamit, segíteni, jó érzés! Segítse most munkánkat Ön is, támogassa Alapítványunkat.

Bővebben

Kérjük támogassa munkánkat Adója 1 % -val.

Segítsen, hogy segíthessünk: újszülötteknek, koraszülötteknek, édesanyáknak, nagymamáknak, testvéreknek...

Bővebben