BOIRON – homeopátiával az édesanyákért

boiron

A várandósság, a szülés és a gyermekágyas időszak alatt előtérbe kerülnek a szelíd, alternatív terápiás megoldások. A homeopátiás szereket a szülés támogatására, tejserkentésre és a várandósság alatti gyakori problémák kezelésére ajánlják, használják leggyakrabban. A homeopátiás gyógymód megfelelően alkalmazva biztonságos alternatíva ebben az érzékeny időszakban.

Adatok a homeopátiáról
A homeopátiás gyógymóddal jelenleg a világon több, mint 500 000 000 ember gyógyul. Elterjedt az USA-ban, Latin-Amerikában, Oroszországban és Európa-szerte is. A világ homeopátiás nagyhatalma azonban India, ahol mintegy 300 000 homeopata praktizál, és a módszert 120 egyetemen oktatják. Franciaországban a homeopátia valódi komplementer gyógymód, a lakosság 70%-a használ rendszeresen homeopátiás szereket. A homeopátiás kezelés a kórházi ellátás integrált része. Franciaországban a szülésznők is írhatnak fel TB által támogatott homeopátiás szereket.

Franciaországban a homeopátia népszerűsítésében, elterjedésében nagy szerepe volt a gyógyszerész doktor ikerpárnak, Jean és Henri Boiron-nak. Megalapították a BOIRON gyógyszergyárat, amely ma 4000 embert foglalkoztat, 18 országban. A BOIRON gyógyszergyár máig családi tulajdonban maradt.

A Boiron hagyományosan női munkahely, nemcsak a vezérigazgató háromgyermekes anya, de az alkalmazottak 55%-a nő. A nők egészségének, jólétének támogatása ezért világszerte kiemelt célja a cégnek.

A francia Laboratoires BOIRON hazai képviselete 20 éve szolgálja patikában elérhető, törzskönyvezett, magas minőségi követelményeknek megfelelő gyógyszereivel a szelíd gyógymódot kereső betegeket. A BOIRON termékek széles elérhetősége nagy szerepe játszott abban, hogy Magyarországon a mindennapokban is elterjedjen a homeopátiás gyakorlat.

Várandósság, szülés, szoptatás homeopátiás segítséggel
Ingyenesen letölthető kiskönyv a Springmed kiadótól.

Női problémák homeopátiás megoldásai
Ingyenesen letölthető kiskönyv a Springmed kiadótól.