Kortalan nő blogja

fokep

 

imreA Szabó Imre szalonok teljes szívvel támogatja „A korszerű szülészetért és nőgyógyászatért Alapítvány”-t. Szabó Imre, mesterfodrász 40 éves pályafutása alatt a női nem rajongója és tisztelője lett. Számos női frizurát, és ezáltal sok esetben önértékelést tett helyre. 2007-ben kapott életműdíját többek között a hölgyeknek köszönte meg, próbálva meghálálni azt a sok szeretetet, amit kapott addigi vendégeitől. Mai napig is nagyon fontosnak tartja, hogy ismertségével, és jó hírével egy olyan nemes célt támogasson, mint ez az alapítvány mely a nőkért és a gyermekekért jött létre. Az alapítvány megismertetése és, népszerűsítése céljából elindítottunk egy blogot, mely lehetőséget ad, hogy a hagyományos figyelemfelkeltés mellett egy új csatornát is kihasználjon egy trendi női témákról szóló sorozaton keresztül az alapítvány! Mi ezáltal igyekszünk megszólítani a Nőket és hívjuk fel a figyelmüket, hogy felelősséggel tartozunk egymásért! A blog témái többnyire a „kortalan nő”, a „kortalan szépség” körül forognak, aki minden életszakaszban egészséges és szép szeretne lenni! A gyermekvállalás és a kismama időszak kiemelt fontosságú, hiszen egy nő életében ez az egyik legmeghatározóbb időszak. Ilyenkor nagyban megváltozik egy nő hormonháztartása, és ezáltal számos változáson megy keresztül mind külsőleg, mind lelkiekben. Ezeket a témákat kívánjuk sorra venni cikksorozatunkban napról napra, hétről hétre segítve ezzel nő társainkat.

A Szabó Imre Hair & Beauty portál blogger csapatának írásai praktikus szépség tanácsokkal és tippekkel segítenek, hogy hogyan tudjuk átvészelni a nehezebb időszakokat, vagy hogyan tudunk a legrövidebb idő alatt topformába kerülni, kimászni abból a bizonyos gödörből! Blog sorozatunk bemutatja a nőiség apróságait az alap tudnivalóktól, az áldott állapoton át az öregség szépségéig! Útmutatás nőiségünk felfedezéséhez, és tökéletes megéléséhez. A blog által betekintést nyerhetünk a legfrissebb szépség, frizura, smink, stb. trendek világába. Bárki számára érdekes és hasznos ötleteket adhat, hogy milyen kezelésekkel vagy kozmetikumokkal érhetjük el a számunkra ideális külsőt! Nem kizárólag a fiatal lányokat, és nőket szeretnénk megszólítani, fontos számunkra hogy minden nő megtalálja önmagát a cikkek témáiban, és könnyebben eligazodjon a beauty világában. Többek között olvashattok majd híres emberek szépség titkairól, nagyanyáink elfeledett, ám sokszor igen hasznos szépség praktikáiról, vagy akár a terhesség időszaka alatti tiltott szépségápolási szerekről, illetve, hogy mit használjunk a káros kemikáliák helyett inkább, és egyéb terhesség alatti szépségápolási hiedelmekről!

Bloggereink:

Bácsalmási Mariann vezető blogger, üzletasszony és édesanya

mariann150Bácsalmási Mariann vagyok a szaboimre.hu online portál vezető bloggere! Életmód tanácsadóként és coach trénerként dolgoztam, amikor megkaptam a lehetőséget, hogy beauty témákról is írjak! Több, mint öt éve beauty bloggerkedem és megtisztelőnek érzem hogy most egy ilyen nemes cél érdekében létrehozott alapítvány számára írhatok! A szaboimre.hu és anokert.hu odalak közös kezdeményezéseként jött létre ez a csodás blog, mely minden tekintetben egyedülálló! Dolgozó anyaként magam is pontosan tudom, hogy milyen nehéz egy Nő számára, hogy ízig – vérig nagybetűs Nő maradjon, és hogy megfelelően tudja organizálni az életét! A “kortalan szépség” Blogja számomra nem csak egy szépségápolásról szóló trendmutató blog, olyan komplex témákról és problémák megoldásáról írunk melyek között minden nő megtalálja a számára aktuális és érdekes cikksorozatot. Minden olvasó számára kellemes időtöltést kívánok! 🙂

Barna Alexandra beauty blogger

alexandra150Barna Alexandra vagyok, a Szabó Imre Hair&Beauty értékesítési managere és vezető kozmetikusa. Véleményem szerint egy nő akkor igazán gyönyörű, ha jól érzi magát a bőrében, ha elégedetten néz a tükörbe. Kozmetikusként számos problémával találkoztam már, amelyek egytől-egyig megkeseríthetik életünket, és gátjaivá válhatnak annak, hogy csodásan érezzük magunkat. Blogommal szeretnék szakmai segítséget nyújtani nő társaimnak kortól függetlenül, hogy megértsék testük és bőrük működését. Minden nőben, legyen az 20 vagy 60 éves, ott lakozik a szépség, a csoda, maga a nagybetűs Nőiesség, amit igenis ki kell hoznunk magunkból életünk minden szakaszában!

 

Tolvaj Vica social beauty blogger

vica150Tolvaj Vica vagyok, social beauty blogger a Szabó Imre Hair&Beauty blogger csapatában. Az elmúlt években számos témát érintettem már írásaimmal, azonban nőként a szívemhez legközelebb a szépségápolással foglalkozó témakörök állnak. Fantasztikus élmény, hogy írásaimmal mennyi embert tudok megszólítani, igyekszem inspirálni és egyben szórakoztatni is az olvasóimat, és örömmel tölt el, hogy eljött az az idő, amikor egy igazán nemes cél érdekében “vethetem papírra” gondolataimat. Hiszek abban, hogy az ép test és az ép lélek valóban összefügg, és minden nő megérdemli, hogy gyönyörűnek érezze magát!

 

Ráthgéber Réka fashion beauty blogger

9e0c76b5-aa99-4ac4-9643-a0bde4bfc35aRáthgéber Réka a Szabó Imre szalonok Fashion Beauty Bloggere vagyok. Aktív újságíró, akihez nagyon közel áll a szépség, a divat, és az egészség témaköre. Fontos számomra hogy ezekről a megfelelő platformokon írjak, és cikkjeim ne csak a fiatal lányokat szólítsák meg. Nem számít, hogy hány éves egy Nő, hiszen minden életszakasznak megvan a maga szépsége, és fontos hogy azt maximálisan kiteljesedve élje meg. Ehhez a kiteljesedéshez pedig elengedhetetlen az ápoltság, és a testi -lelki harmónia. A Szabó Imre szalonok 40 éves tradicionális értékeket ötvözik a legújabb szépség trendekkel és azt valljuk, hogy minden nőből ki lehet hozni a maximumot a megfelelő szakértelemmel és empátiával. Írásommal szeretnék hozzájárulni, hogy minden nő csodásan érezze magát a bőrében, és emellett egy olyan nemes célt is támogasson, melyet ez az alapítvány képvisel.

szaboimre_logo