Kings on Ice

kingsonice

Art Anzix Színház bemutatja:
Kings on Ice
Evgeni Plushenko & Edvin Marton: KINGS ON ICE
Papp László Budapest Sportaréna
2018. április 29. este 19:00

A világhírű Jég Show: Evgeni Plushenko & Edvin Marton: KINGS ON ICE

A világ számos országa után, a Jég Királyai ismét hazánkba látogatnak. Láss jeges csodát!

2018. április 29. este ½ 8 kivételes és lenyűgöző előadásra invitáljuk Önöket a Papp László Budapest Sportarénába.

Egyedülálló zenés – jeges – varázslatos – exclusive show, végtelen szenvedéllyel és kiemelkedő tehetségekkel érkezik a magyar közönség elé.

A Jég Királyai között a műkorcsolya világhírű olimpiai és Európa bajnokait : Evgeni Plushenkot (olimpiai bajnok), Adelina Sotnikovát (olimpiai bajnok) Alexander Smirnov-Yuko Kawagutit (Európa bajnok), Tomas Vernert (Európa bajnok), Florent Amodiot (Európa bajnok) láthatjuk és nem utolsó sorban a kiváló világhírű Emmy- díjas hegedűművészt, Edvin Martont.

Evgeni Plushenko – a világ legnagyobb korcsolyázó tehetsége, három alkalommal védte meg olimpiai bajnoki címét. 1996-tól több mint 50 aranyérmet nyert, és történelmet írt a 4-3-3 kombinált ugrással.

Edvin Marton világhírű Emmy díjas hegedűművész, a legjobb Antonio Stradivarius hegedűjével(- 1699-) a világ hegedűversenyének aranyérmes győztesével kápráztatja el a publikumot pazar fények pompájában.

Rajtuk kívül még számos világsztár tudásán ámulhatunk majd a Papp László Budapest Sportarénában, bár az izgalmak fokozása végett a fellépők végleges listáját a szervezők egy későbbi időpontban hozzák nyilvánosságra.

A lenyűgöző és különleges produkcióban, a korcsolyázók feszegetik a gravitáció törvényét, akrobatikus elemekkel, izgalmas és olykor veszélyes koreográfiákkal gazdagítják az előadást.

Megszólalnak a klasszikusok, mint a Keresztapa, mely páratlan érzéssel tölti el a produkciót.

A Kings On Ice zenéjét Edvin Marton szerezte.

A show a Danubius Music Produkciós Iroda ill. az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg.

Ne hagyja ki a ragyogó művészek fúzióját, szórakoztató és kiváló program kicsiknek és nagyoknak egyaránt, kihagyhatatlan CSALÁDI PROGRAM !

Jegyek itt: https://www.jegy.hu/program/art-anzix-szinhaz-bemutatja-edvin-marton-evgeni-plushenko-kings-on-ice-87056

KINGS A JÉGEN

  • Több mint 300 bemutató világszerte
  • 10 éven át, a királyokkal a világon
  • OLYMPIC, WORLD AND EUROPEAN CHAMPIONS OF FIGURE SKATING
  • ÉLŐ MUSIC EMMY AWARD WINNER COMPOSER-ből
  • A csodálatos Kings On Ice Show-on élvezheti a világ legnagyobb figura korcsolyázóinak lenyűgöző előadását. Csak néhány előadót említek, akik részt vettek a kiállításokon: Philippe Candeloro – olimpiai érmes, Ilia Kulik – olimpiai bajnok